Riddarstigen

Lokal hyresgästförening i Högsbo

Uppgörelse klar med Familjebostäder i Göteborg

Årets hyror är klara hos Familjebostäder i Göteborg. Från 1 mars höjs hyran med i genomsnitt 0,88 procent.

Den här uppgörelsen ligger på en rimlig nivå och innebär att vi har mer än halverat bolagets ursprungliga krav. Det tycker vi är ett tillfredställande resultat, säger Linda Zackariasson, förhandlingsledare hos Hyresgästföreningen.

När förhandlingarna startade i höstas ville Familjebostäder, som har drygt 18 000 lägenheter i Göteborg, höja hyran med i genomsnitt 2,1 procent. Kraven varierade från 1-5 procent beroende på bland annat standard och förvaltningskvalitet i olika bostadsområden.

Läs hela pressmeddelandet på mynewsdesk.com.

Updated: 2015-10-24 — 21:31
Riddarstigen © 2014 Frontier Theme