Riddarstigen

Lokal hyresgästförening i Högsbo

Kabel-tv-nätet i etapp 4 släcks ned

Denna vecka släcks kabel-tv-nätet för samtliga hyresgäster hos de kommunala bostadsbolagen i Tuve, Kvillebäcken, Backa, Rambergsstaden, Sannegården, Lindholmen, Sandarna, Kungsladugård och Högsbo. För att kunna se på tv från och med måndag krävs en tv-tjänst i Framtidens Bredband – annars blir det svart i tv-rutan.


Hyresgästföreningen har tidigare i år träffat ett avtal med de kommunala bostadsbolagen i Göteborg som innebär att alla hyresgäster garanteras att kunna se på minst tio tv-kanaler (så kallade baspaket) i det nya fibernätet Framtidens Bredband helt utan kostnad.

Hyresgästerna måste dock själva göra en beställning av ny tv-tjänst hos Framtidens Bredband, oavsett om det handlar om ett gratis baspaket eller något av alla andra olika tv-paket som finns att välja på.

Anledningen till att vi vill informera om nedsläckningen är att många hyresgäster fortfarande inte beställt ny tv-tjänst i det nya fibernätet och därför riskerar att få svart i tv-rutan från och med denna vecka.
Sprid gärna denna information till dina grannar och vänner.

Hjälp och information
För frågor eller funderingar kontakta Framtidens Bredband support på telefonnummer 031-335 18 80 alla vardagar mellan kl 10-18.

All information om hur ni beställer gratis tv-paket (baspaketet) finns även på www.framtidensbredband.se

Framtidens Bredband har även tre informationskontor på följande platser (öppet vardagar kl 10-18):
• Brunnsbotorget 5
• Olskrokstorget 16
• Frölunda Torg/Näverlursgatan 26 (vid bussterminalen på Frölunda Torg)

Updated: 2015-10-24 — 21:31
Riddarstigen © 2014 Frontier Theme